E-learning RTTI: bij- en nascholing op maat

Zet de Basistraining RTTI & OMZA schoolbreed in tijdens studie(mid)dagen op zelfgekozen locatie en data. Hierna is nog een aantal verdiepende modules te volgen, bijvoorbeeld Praktisch differentiëren of Toetsbeleid & Kwaliteitszorg.

De e-learningmodules doorloop je in eigen tempo op maat, zodat er optimaal kan worden gedifferentieerd en gepersonaliseerd, ook naar niveau en eerder verworven competenties van collega’s.

De basistraining RTTI & OMZA kost ongeveer 2 (studie)dagen en is ook op te splitsen in meerdere studiemomenten.

Je start met de Basistraining RTTI & OMZA, indien je hiervoor al bent gecertificeerd kies je een verdiepende e-learningmodule waar je tijdens de studiedag mee aan de slag wilt gaan. Bedenk wel dat de kennis van Basis e-learning RTTI & OMZA voor de verdiepende modules veelal noodzakelijk is en dat hiervoor naast een tijdens de studiedag te volgen, of zelf in te plannen e-learningmodule soms ook een live-bijeenkomst gevolgd moet worden.

skuYTKNEbaBij de Basistraining RTTI & OMZA module 1 hoort het Handboek RTTI, bij module 2 het boek Slimmer Leren. De benodigde boeken worden tijdig voor de studiedag naar het schooladres verzonden.

Iedere deelnemer ontvangt per mail een inlogcode met de verdere benodigde informatie ter voorbereiding. Na afloop van de studiedag blijft de e-learning nog tot het eind van het schooljaar voor jou beschikbaar en sluit je af met een nascholingscertificaat.

Schrijf je (school) direct in!

Je kunt het inschrijfformulier mailen naar info@docentplus.nl

IPON 2020
RTTI & OMZA posters
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.