Contact

Onderwijsadviseurs

Marinka Drost, 06 29206759
Petra Verra, 06 18584276

Docentplus
E-mail: info@docentplus.nl
KvK 54114454
Rabobank NL19RABO013.78.61.060

Docentplus bv en RTTI-online bv
Wij verwijzen graag naar onze algemene voorwaarden.

Adres

Nassaustraat 1
2411 CH Bodegraven
06 18584276

RTTI-online
KvK 56376189
Rabobank NL68RABO0118.118.544

Routebeschrijving

Met de trein?

Vanaf het stationsplein loopt u linksaf de Stationsweg in. Na 150 meter is de tweede straat aan uw rechterhand de Nassaustraat. Aan het eind van deze straat ligt ons trainingscentrum aan de linkerkant.
Nassaustraat 1
2411 CH Bodegraven

Met de auto?

Komende vanaf de A12 (Utrecht of Den Haag/Rotterdam)
Afslag Bodegraven vanaf de A12. Vanaf Utrecht rijdt u rechtsaf Bodegraven in en vanaf Den Haag/Rotterdam rijdt u rechtdoor (Goudseweg). Deze weg volgt u tot over het spoor. Direct na de spoorlijn slaat u linksaf de Spoorlaan in. Vervolgens neemt u de derde straat rechts, de Julianastraat (voor een Chinees restaurant), waar u rechtdoor rijdt en aan het linksaf gaat. Na 150 meter rechtdoor (voorbij de winkel Blokker) ziet u rechts een parkeerplaats (blauwe zone!) en schuin voor u de Nassaustraat met het trainingscentrum van Docentplus RTTI-online. U kunt het beste uw auto op de parkeerplaats rechts naast het station zetten, dat is buiten blauwe zone (en gratis) en is het slechts 3 minuten lopen naar de Nassaustraat 1.

Komende vanaf de N11 (Alphen a/d Rijn)
U neemt de tweede afslag Bodegraven. U rijdt linksaf Bodegraven in (Goudseweg). Deze weg volgt u tot over het spoor. Direct na de spoorlijn slaat u linksaf de Spoorlaan in. Vervolgens neemt u de derde straat rechts, de Julianastraat (voor een Chinees restaurant), waar u rechtdoor rijdt en aan het eind linksaf gaat. Na 150 meter rechtdoor (voorbij de winkel Blokker) ziet u schuin voor u de Nassaustraat met het trainingscentrum van Docentplus RTTI-online. U kunt het beste uw auto op de parkeerplaats rechts naast het station zetten, dat is buiten blauwe zone (en gratis) en is het slechts 3 minuten lopen naar de Nassaustraat 1.

Parkeren

Naast het station bij het gezondheidscentrum aan de rechterkant (buiten de blauwe zone en gratis), het is vanaf deze parkeerplaats slechts 3 minuten lopen. Vanaf het stationsplein loopt u linksaf de Stationsweg in. Na 150 meter is de tweede straat aan uw rechterhand de Nassaustraat. Aan het eind van deze straat ligt ons trainingscentrum aan de linkerkant.
Nassaustraat 1

IPON 2020
RTTI & OMZA posters
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Sluit ook aan op RTTI-online!
RTTI-online-logo
  • webbased toetsanalyse
  • gedifferentieerde cijfers
  • directe feedback bij onvoldoende leerrendement
  • individuele ontwikkeling en diagnose en acties per leerling
  • eenvoudige invoer door docent, leerling, of direct vanuit digitale toets
  • effectiever vergaderen
  • aantoonbaar opbrengstgericht werken

Klik hier voor meer informatie.

RTTIOnline - feedback op maat