Slimmer Leren

Slimmer Leren is een beproefd handboek voor leerlingen (en ouders/verzorgers) waarin de werking van hun hersenen met betrekking tot leren duidelijk uiteengezet wordt, tezamen met praktische leerstrategieën en tips die ze thuis en op school direct kunnen gebruiken.

Hoe krijg ik 135 Engelse woordjes in mijn hoofd? Hoe kan ik de hoofdzaken uit een tekst halen? Hoe pak ik die moeilijke wiskundesom aan? Hoe haal ik meer punten voor inzichtvragen? Hoe komt informatie in mijn geheugen? Hoe kan ik sneller en effectiever leren? Hoeveel invloed heb ik op de vorming van mijn hersenen?

Slimmer LerenOp deze en andere vragen krijgen ze antwoord, zodat leerlingen met minder inspanning betere resultaten kunnen halen.

Er wordt geen ingewikkelde voorbereiding gevraagd om te kunnen starten met leren en presteren. Niet alleen betere resultaten, maar ook efficiënt huiswerk maken, omgaan met faalangst, toetsanalyse en een betere planning worden hierdoor voor iedereen bereikbaar. Leerlingen hebben hiermee zelf instrumenten in handen om hun eigen leren te sturen en daarmee de ontwikkeling van hun eigen hersenen te stimuleren en versnellen.

De auteurs zijn beiden zeer ervaren docenten, mentoren en onderwijskundigen. Zij hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen over o.a. hersenen & Leren leren, ontwikkelingsgericht werken en zijn de grondleggers van RTTI.

Er zijn nu ook voordelige mentorensets te bestellen!

Klik hier voor het bestelformulier voor het boek Slimmer Leren (à €17,50, mentorenset 30 stuks voor €325,-).